به میزبانی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی
برگزاری دومین نشست کمیته تدوین برنامه آموزشی- ترویجی
دومین نشست کمیته تدوین برنامه آموزشی- ترویجی ویژه توانمندسازی بهرهبرداران تحت پوشش طرحهای توسعه شبکه آبیاری غرب و شمال غرب کشور با هدف شناخت اعضا از آخرین وضعیت پیشرفت پروژه و وضعیت تعاونی های تولید ایجاد شده در منطقه و همچنین به اشتراک گذاری پیشنهادات نماینده های استان های مخاطب برنامه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی؛ عبداله موموندی مدیرکل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی در این نشست توجه به صرفه جویی و افزایش بهره وری آب در کشور را امری اجتناب ناپذیر خوانده و بر لزوم ادامه فعالیت های آموزشی و ترویجی در قالب وظایف جاری مدیران هماهنگی ترویج ،آب و خاک و تعاون روستایی استانها درقالب نظام های بهرهبرداری و شرکت های تعاونی تولید تاکید داشت.
وی با وجود مشکلات موجود از قبیل ناهمگون بودن جامعه هدف ابراز امیدواری کرد که بتوانند مدل مناسب ترویجی به منظور توانمندسازی اعضای تعاونی های تولیدی تهیه و پس از تامین اعتبار لازم برای اجرا در شش استان هدف ابلاغ شود.
سپس در ادامه جلسه نماینده معاونت آب و خاک گفت: برای اجرای پروژه های آب و خاک، طرح توسعه شبکه آبیاری غرب و شمال غرب کشور مبلغ 55 هزار میلیارد ریال اعتبارتخصیص یافته و بیش از 223هزار هکتار از اراضی پایاب طرح (نزدیک به 99.5 درصد کل اراضی) به سیستم های نوین آبیاری مجهز شده است.
در ادامه نشست رئیس سادات مدیر کل دفتر نظام های بهره برداری ضمن تاکید بر کمبود اعتبارات مربوط به توانمند سازی بهره برداران، اعلام کرد: تعداد 179 الگوی نظامبهرهبرداری در اراضی مربوطه در شش استان ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل تشکیل و به بهرهبرداری رسیده است که به آموزش های مربوط به توانمندسازی ارکان و اعضای تعاونی ها نیاز دارند.
گفتنی است این جلسه با حضور نمایندههای معاونت آب و خاک، سازمان تعاون روستایی و دفاتر ستادی موسسه آموزش و ترویج به صورت حضوری و برخط برگزار شد.